Elfelejtette a jelszavát? Még nem regisztrálta magát? Regisztráljon most!

Domain meghirdetési szabályok

Domain Kalauz Felhasználási Feltételek.

bejegyzést kizárólag regisztrált felhasználó adhat fel!


Mit kínál a Domain katalógus?

A domain katalógusba bejegyzett domaineket sokkal könnyebben megtalálják az érdeklődők, mert koncentráltan, kategórizálva kereshetik meg azt amelyikre épp szükségük van. A megadott információk megfelelő tájékoztatást tudnak nyújtani a látogatóknak.

Az ingyenes bejegyzési lehetőség tartalmazza a webcímének a legfontosabb adatait:

domain név, kapcsolattartó, elérhetőségek, rövid bemutatás PR érték és az eladás vagy bérbeadás szándéka.

Ami még nagyon fontos, hogy nem mindegy a szabadszavas organikus keresőkből milyen gyakran találják meg hirdetését, bejegyzését, domain nevét. Csapatunk azon dolgozik folyamatosan, hogy pl, a Google keresőben minél előkelőbb helyezést érjen el minél több kulcsszóval és ezek az Ön kulcsszavai is legyenek a sikerhez.


Domain regisztrációja, domain bejegyzése azonnal elérhető lesz. Az alapadatok, bejegyzések egy évig lesznek publikusak. A lejárat előtt kapni fog egy emailt amiben eldöntheti a bejegyzése további megjelenését.

Általános szerződési feltételek (ÁSZF)A Domain katalógus portál alapszolgáltatásként lehetővé teszi minden domain tulajdonosnak, továbbiakban "Felhasználónak", hogy ingyenes formában meghirdesse domain nevét. A Best Hungary Kft. azaz az Üzemeltető fentartja a jogot, hogy egyes szolgáltatásokat a későbiekben akár fizetős szolgáltatásnak minősít át vagy azt újra ingyenessé tesz. A korábban igénybe vett ingyenes szolgáltatásokért visszamenőleg nem kér díjtérítést.
A bejegyzések tartalmáért kizárólag a bejegyzés feladóját terheli minden felelősség! A bejegyzés feladója a bejegyzés feladásával hozzájárul ahhoz, hogy az általa megadott adatok megjelenjenek a bejegyzésben! Regisztrációjával hozzájárul az esetleges hírlevelek fogadásához.

Bejegyzés feladás feltétele:

Tilos mások számára zavaró, zavart keltő bejegyzést feladni. A közizlésnek nem megfelő bejegyzések elhelyezése nem engélyezett. A pornógráf, warez és büncselekménybe ütköző bejegyzések, valamint spam jellegű, egymás után feladott vagy többszörösen, duplikáltan feladott bejegyzések feladása nem megengedett - azonnal töröljük.

A Domain katalógus üzemeltetője (Best Hungary Kft.) a rendszer használatából adódó bármilyen jogsértésért (tekintettel a szellemi tulajdonjogokra is) semmilyen felelősséget nem vállal és nem vonható érte felelősségre.Kérjük, hogy bejegyzését az oldalunkat használó internetezők közös érdekének megfelelően a fentebb leírt szempontok figyelembevételével adja fel!
A bejegyzést feladó, 3. személynek okozott károkozás, illetve a feladott bejegyzés által megvalósított büncselekmény esetén az üzemeltető (Best Hungary Kft.) minden tőle telhető segítséget megad az ez ügyben eljáró hatóságoknak a jogsértő személy személyazonosságának megállapítása céljából ill. felelősségre vonása iránt.

Adatvédelem:

Best Hungary Kft. tiszteletben tartja a személyes adatok védelméhez fűződő alkotmányos alapjogot, amelynek tartalma szerint mindenki maga rendelkezik személyes adatainak feltárásáról és felhasználhatóságáról.Az adatok kezelése mindenben megfelel az 1992. évi LXIII. törvényben, az 1995. évi CXIX. törvényben, valamint az 1998. évi VI. törvényben foglalt valamennyi kötelezettségnek. A Felhasználó elfogadja és magára nézve kötelezőnek tekinti a fenti feltételeket.

Best Hungary Kft. Szerkesztősége


 
< Előző

Page Rank ellenőrzése bármilyen internetes oldalnak:
This free page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service