Elfelejtette a jelszavát? Még nem regisztrálta magát? Regisztráljon most!

Szerver hosting szolgáltatás - DoclerNet

A DoclerNet hazánk egyik leginnovatívabb hoszting szolgáltatója. A cég a szerver hoszting mellett szerverbérlettel, szerverüzemeltetéssel, IT biztonsággal és nagy sávszélességű internetelérés biztosításával foglalkozik 3 kontinensen, Amerikában, Ázsiában és Európában. A 3 kontinensen való jelléttel a cég a világ internet felhasználóinak 90-95%-át helyben éri el.A hazánkban egyedülálló infrastruktúra alapja a kiemelkedő hálózati sávszélesség, hazánkban a legnagyobb külföldi sávszélesség, saját európai, redundáns IP gerinchálózat, 80 Gbit/s nemzetközi IP forgalom és a magyarországi legnagyobb teljesítménysűrűségű, redundáns szerverterem.

A komplex szolgáltatási portfólió része a szerverek, hálózat biztosításán felül ezek és ezek tartalmának, a weboldalaknak, adatbázisoknak a védelme, tesztelése, üzemeltetése, illetve a minőségbiztosítása, monitorozása, design és funkcionális tesztelése, terhelés- és behatolás vizsgálata.

A szolgáltatás színvonalát és a legmodernebb és leginnovatívabb technológiák bevezetését és használatát a DoclerLabs, a DoclerNet kutatás-, fejlesztési csapata és a szerver üzemeltetői csapat egyedülálló tudása segíti.A csapat egyedüliként hazánkban világszinten nagy látogatottságú website (Alexa TOP 65) folyamatos üzemeltetését, streaming szolgáltatását, védelmét és a nagy forgalmú, biztonságos online fizetési rendszerét biztosítja, illetve szintén egyedülálló módon közel 300 ügyfél 1500 szerverét üzemelteti professzionális minőségben Magyarországon.

Ezzel a DoclerNet meghatározó szereplőjévé vált nemcsak a hazai, hanem a nemzetközi hoszting szolgáltató szférának is.

 
Következő >

Virág helyett egyediajándék poló, puzzle, bögre, naptár, stb...
Virág helyett egyediajándék poló, puzzle, bögre, naptár, stb...

Page Rank ellenőrzése bármilyen internetes oldalnak:
This free page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service