Elfelejtette a jelszavát? Még nem regisztrálta magát? Regisztráljon most!

Webapró hirdetés feladás szabályai

Webapró hirdetést csak regisztrált felhasználó adhat fel!
Ha még nem regisztráltál, kérlek tedd meg most

Feladási szabályok:

 • Válassz kategóriát
 • Add meg a neved
 • Add meg az email címed ( email cím nem lesz látható)
 • Telefonszámot, amin elérnek.
 • Irányítószám, Város megadása nem kötelezo
 • Add meg a domain címét
 • Tartalmát
 • Válassz hirdetési típust a domain jellegének megfeleloen (kötelezo)
 • Megadhatsz árat
 • Feltölthetsz képet (max. 200kb) (weblapképet)
 • Ne írjd egybe a címet vagy a szöveget, hagyj szóközöket, különben törlöm a hirdetést. (egybeírt cím, szöveg szétnyomja az oldalt)Ha végeztél a feladással, a hirdetésed azonnal megjelenik 90 napig, vagy amíg ki nem törlöd, lejárat előtt 7 nappal kapsz egy emailt amiben rendelkezhetsz a hirdetésed hosszabbításáról.

Hirdetést törölni, módosítani a következők szerint lehet:
Bejelentkezel a felhasználóneveddel jelszavaddal>
Rákattintasz a "Hirdetéseim" menügombra>
Ott találod az összes hirdetésed és mindegyik alatt a "Töröl" vagy "Módosít" opciót.

Ha nem tudsz belépni akkor először használd az "Elfelejtett lejszó" lehetőséget, és amennyiben ez sem segít, regisztrálj újra.


Az ide nem illő, duplikált, rossz kategóriába tett, gyűlöletet szító, politikai, törvénysértő valamint erotikus tartalmú és különböző tiltott készítmény hirdetéseket, ill. eladó domain meghirdetéseket azonnal töröljük.

 

Általános szerzodési feltételek (ÁSZF)

 

A Best Hirdetés portál alapszolgáltatásként lehetové teszi minden természetes magánszemélynek vagy közületnek, cégnek, továbbiakban "Hirdetonek", hogy ingyenes formában feladjon hirdetéseket. A Best Hungary Kft. azaz az Üzemeltető fentartja a jogot, hogy egyes szolgáltatásokat a későbiekben akár fizetős szolgáltatásnak minősít át vagy azt újra ingyenessé tesz. A korábban igénybe vett ingyenes szolgáltatásokért visszamenőleg nem kér díjtérítést.
A hirdetések tartalmáért kizárólag a hirdetés feladóját terheli minden felelősség! A hirdetés feladója a hirdetés feladásával hozzájárul ahhoz, hogy az általa megadott adatok megjelenjenek a hirdetésben! Regisztrációjával hozzájárul az esetleges hírlevelek fogadásához. A hirdetés feladásával való bejegyzésével automatikusan, kötelező érvénnyel elfogadja az Általános Szerzodési Feltételeket.

 

Webapró hirdetés feladás feltétele:

 

Tilos mások számára zavaró, zavart kelto hirdetést feladni. A közizlésnek nem megfelo hirdetések elhelyezése nem engélyezett. A pornógráf, warez és büncselekménybe ütközo hirdetések, valamint spam jellegű, egymás után feladott vagy többszörösen, duplikáltan feladott hirdetések feladása nem megengedett - azonnal töröljük és feladóját kitiltjuk.

 

A Best Hirdetés üzemeltetője (Best Hungary Kft.) a rendszer használatából adódó bármilyen jogsértésért (tekintettel a szellemi tulajdonjogokra is) semmilyen felelosséget nem vállal és nem vonható érte felelosségre. Kérjük, hogy hirdetését az oldalunkat használó internetezok közös érdekének megfeleloen a fentebb leírt szempontok figyelembevételével adja fel!
Az hirdetést feladó 3. személynek okozott károkozás, illetve a feladott hirdetés által megvalósított büncselekmény esetén az üzemeltető (Best Hungary Kft.) minden tőle telhető segítséget megad az ez ügyben eljáró hatóságoknak a jogsértő személy személyazonosságának megállapítása céljából ill. felelősségre vonása iránt.

 

Adatvédelem

 

Best Hungary Kft. tiszteletben tartja a személyes adatok védelméhez fuzodo alkotmányos alapjogot, amelynek tartalma szerint mindenki maga rendelkezik személyes adatainak feltárásáról és felhasználhatóságáról. Az adatok kezelése mindenben megfelel az 1992. évi LXIII. törvényben, az 1995. évi CXIX. törvényben, valamint az 1998. évi VI. törvényben foglalt valamennyi kötelezettségnek. A Felhasználó elfogadja és magára nézve kötelezonek tekinti a fenti feltételeket.

 

Best Hungary Kft. Szerkesztősége

 
Következő >

Page Rank ellenőrzése bármilyen internetes oldalnak:
This free page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service